Themafeest: Music was my First Love in Giethoorn

Bij dit Themafeest: Music was my First Love in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met een welkomstcocktail
  • 1x Een rondvaart (Rondvaart is eventueel te vervangen voor een tocht met de fluisterboot)
  • 1x Een heerlijke barbecue
  • Het muziek spel 70, 80, 90 of Crazy party
  • Onbeperkt drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd)

Prijs: € 74,50 p.p. op basis 40-70 personen
€ 70,00 p.p. op basis van 70-100 personen

De prijzen van dit Themafeest: Music was my First Love in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Themafeest: Music was my First Love in Giethoorn

Jeugdherinneringen, liedjes die een bepaald gevoel oproepen of moment, wie heeft ze niet? Tijdens Music was my First Love komt alles weer naar boven.
De avond begint met het ontvangst op onze rondvaartboot met een welkomstcocktail. Aansluitend maakt u een rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving.
Bij terugkomst neemt u plaats op het terras van ons restaruant (bij slecht weer overdekt), waar u kunt gaan borrelen. Na ongeveer een half uur worden de barbecues aangezet en kunt u genieten van een heerlijke barbecue.
Als u bent uitgegeten wordt u uitgenodigd voor een muzikale avond waarbij u kunt kiezen uit een jaren 70, 80 of 90 avond of een Crazy Music Party.
Een afwisselende avond waar uw kennis van de muziek, algemene kennis en dans- en zangvaardigheden in een leuke strijd onderling wordt beproefd. Tijdens de feestavond worden er warme hapjes geserveerd en kunt u onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar.

Het programma:

Het programma:

  • 16.30 uur Ontvangst op rondvaartboot
  • 17.00 uur Rondvaart 1 uur
  • 18.00 uur Borrelen barbecue (cons.excl.)
  • 20.00 uur Muziek quiz
  • 24.00 uur Geschat einde

Tijden zijn in overleg aanpasbaar

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.