Gezellig personeelsuitje op de Veluwe - Huifkartocht, klootschieten en BBQ

Bij dit personeelsuitje is inbegrepen:

  • Huifkartocht (1.5 uur)
  • Klootschieten
  • BBQ Bronze

Prijs: € 48.00 p.p. op basis van minimaal 15 personen.
Optioneel: Ontvangst met koffie en gebak: € 4.75 p.p.
De prijs van dit personeelsuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

Teamuitje

Gezellig personeelsuitje op de Veluwe. Genieten van een gezellige huifkartocht, klootschieten en als afsluiting lekker barbecueën.

Programmavoorbeeld

13:30 uur: Ontvangst met koffie en gebak (optioneel)
14:00 uur: Huifkartocht.2 uur door de uitgestrekte bossen waar u geniet van de omgeving en van uw gezelschap. U stopt bij de schaapskooi waar u een half uur tijd heeft om te wandelen of even lekker van de bosrijke omgeving te genieten.
16:00 uur: Even actief samen bezig zijn tijdens het Klootschieten. Sport en spel worden perfect gecombineerdmet het klootschieten. Iedereen probeert een bal (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Zo kan het parcours in zo min mogelijk worpen worden afgelegd. De route leidt u door de mooiste bossen van de Veluwe.  De start van het Kloot schieten is in Garderen
17:30 uur BBQ Bronze
19:30 uur Einde personeelsuitje

BBQ Bronze

Voorgerecht: Tomatensoep met stokbrood en smeersels
Hoofdgerecht: 8 soorten vlees o.a. speklapjes, braadworst, hamburgers, karbonades en kipsate
Onbeperkt geserveerd met: Diverse koude sauzen, friet, rundvleessalade en aardappelsalade

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Teamdag, vergadering of personeelsfeestje? Dit recreatiepark biedt u verschillende mogelijkheden aan. Ons park is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij ons recreatiepark

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een park voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur een indoor bowlingrot of diverse teambuildingsactiviteiten in de omgeving.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Uitjes in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of feestavond bij dit recreatiepark!